Referenser

Vi är stolta över våra kunder. De har arbetat med att öka stoltheten och förbättra bemötandet. På så sätt har de gjort att både medarbetare och företag mår bättre.

Såhär säger några av våra kunder om oss:

 

sotarelogga

“Att arbeta med kvalitet och effektiviseringar är ofta naturligt för alla organisationer. När Elin satte vårt fokus på att vårda varumärket och betydelsen av att känna och våga visa stolthet för sina tjänster så insåg vi alla att vi med små medel kunde göra stora framgångar. En väldigt inspirerande föreläsning som gav oss energi och vilja.”  

Lars Anderman, VD Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund


 

logo-sami-duodji“Bästa föreläsningen jag nånsin deltagit i, engagerad, planerad, organiserad, tydlig, vision, entusiasm – en härlig blandning som gav inspiration.”

“Jättebra och givande, bästa på hela helgen.”

“Väldigt positiv”

Deltagare vid Sameslöjdstiftelsens Branschdagar, maj 2015


 

Luleå

“Som support chef och processledare över säkra service processen är jag väldigt glad över att Elin och Johan föreläste om Stolthet. På LTU har vi under en längre tid arbetat med Värdskap och vi har kommit långt i det arbetet, konsten att få människor att känna sig välkomna. Att då addera Stolthet i mötet mellan människor gör att värdskapet får ytterligare en dimension som känns oerhört tilltalande. Johan och Elin var pålästa när det gäller vårt ”tänk” och kunde på ett proffsigt sätt hitta den röda tråden. Mycket inspirerande!”

Mariana Johansson, Chef Support/processledare Säkra Service, Luleå tekniska universitet

 
 ”Jag har deltagit i många självförbättrings-seminarier/finn-dig-själv-seminarier, 11 av 10 har varit mer eller mindre bortkastad tid och inte gett mycket. Nu har 9 av 10 varit skit, denna var riktigt bra, detta seminarium med detta team var otroligt bra.  Upplägget, samarbetet på scenen mellan Johan och Elin var fängslande. Deras kontakt med publiken kändes äkta och trovärdig. De hade gjort ett bra förberedande arbete för att möta oss där vi var, inte där vi borde vara, den förutsättningen gav detta seminarium goda minnen och erfarenheter för mig och mina kollegor. Jag kommer framöver rekommendera Stolthetsbyrån att vara helt eller delvis delaktiga i liknande arrangemang.” 
Anders Gunnare, Systemutvecklare, Luleå tekniska universitet

VI.

“Jag tycker erat utlärningssätt är underbart. Ni gör lektionen så intressant så man lär sig utan att man tänker på det. Detta kommer jag minnas långt framöver och ta med mig i mitt yrkesliv samt privatliv”

Student vid Virginska skolan Örebro, Värdskap inom turism

 


Print

“Det kändes som om Elin och Johan nästan hade jobbat hos oss, genom att vara så pålästa och proffsiga! Lättsamma att samarbeta med och nära till skratt.”    

Medarbetare Falu Kommun 

 


“Stolthetsbyrån har under våren 2016 varit huvudtalare på vår nätverksträff med temat ”Akut stresshantering i vården, för att skapa värde i mötet med vårdtagare”. Elin och Anders bjöd på en mycket givande och proffsig föreläsningsstund som gav oss deltagare verktyg att använda i vår vardag när kraven övergår vår förmåga.”

Therese Lundstedt Niord, Verksamhetsledare, Skandinavisk Sjukvårdskompetens

logo-sk