Referenser

Vi är stolta över våra kunder. De har arbetat med att öka stoltheten, på så sätt har de gjort att både medarbetare och företag mår bättre.

Såhär säger några av våra kunder om oss:

 

“Lätt att få tag i budskapet och överföringsbart på så många sätt. Både praktiskt och teoretiskt – superbra att vi fick testa på!  Bra att det är kopplat till forskning.”

Susanne Ericson, Funktionärsansvarig Vasaloppet


”Det här var värdefullt. Bättre än förväntat.”

Bengt Östling, VD Dala Energi


“En höjdpunkt från mässan Personal & Chef var Elin Alsiok och Caroline Stenbacka Nordströms föreläsning om hur stolthet kan användas som strategi för framgång.”

Ida Bidevind, Swedetime 


Vi fick med oss så mycket positivt från ert föredrag och det var precis vad vi behövde! Toppenbra!!”

Marita, Region Dalarna – deltagare vid seminiarium


“Elin och Caroline har ett samspel i sin föreläsning som fångar en som åhörare. De lyfter fram oerhört intressanta och konkreta budskap som alla, oavsett bransch, bör få ta del av. Genom att låta publiken få göra övningar blir det enkelt att ta till sig budskapet och applicera det på den egna perspektivet. Efter att ha lyssnat på Elin och Caroline slogs jag av tanken ”varför har inte stolthet varit en självklarhet tidigare?” Budskapen är lika applicerbara på yrkeslivet som på privatlivet och jag är väldigt glad över att vi fick ha Elin och Caroline som två av våra föreläsare inom ledarskap och organisation på vår konferens.”

Teresia Edling Hultgren, delkonferensledare Good Tech Conference


sotarelogga

“Att arbeta med kvalitet och effektiviseringar är ofta naturligt för alla organisationer. När Elin satte vårt fokus på att vårda varumärket och betydelsen av att känna och våga visa stolthet för sina tjänster så insåg vi alla att vi med små medel kunde göra stora framgångar. En väldigt inspirerande föreläsning som gav oss energi och vilja.”  

Lars Anderman, VD Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund


 

logo-sami-duodji“Bästa föreläsningen jag nånsin deltagit i, engagerad, planerad, organiserad, tydlig, vision, entusiasm – en härlig blandning som gav inspiration.”

“Jättebra och givande, bästa på hela helgen.”

“Väldigt positiv”

Deltagare vid Sameslöjdstiftelsens Branschdagar, maj 2015


 

Luleå

“Som support chef och processledare över säkra service processen är jag väldigt glad över att Elin och Johan föreläste om Stolthet. På LTU har vi under en längre tid arbetat med Värdskap och vi har kommit långt i det arbetet, konsten att få människor att känna sig välkomna. Att då addera Stolthet i mötet mellan människor gör att värdskapet får ytterligare en dimension som känns oerhört tilltalande. Johan och Elin var pålästa när det gäller vårt ”tänk” och kunde på ett proffsigt sätt hitta den röda tråden. Mycket inspirerande!”

Mariana Johansson, Chef Support/processledare Säkra Service, Luleå tekniska universitet

 
 ”Jag har deltagit i många självförbättrings-seminarier/finn-dig-själv-seminarier, 11 av 10 har varit mer eller mindre bortkastad tid och inte gett mycket. Nu har 9 av 10 varit skit, denna var riktigt bra, detta seminarium med detta team var otroligt bra.  Upplägget, samarbetet på scenen mellan Johan och Elin var fängslande. Deras kontakt med publiken kändes äkta och trovärdig. De hade gjort ett bra förberedande arbete för att möta oss där vi var, inte där vi borde vara, den förutsättningen gav detta seminarium goda minnen och erfarenheter för mig och mina kollegor. Jag kommer framöver rekommendera Stolthetsbyrån att vara helt eller delvis delaktiga i liknande arrangemang.” 
Anders Gunnare, Systemutvecklare, Luleå tekniska universitet

VI.

“Jag tycker erat utlärningssätt är underbart. Ni gör lektionen så intressant så man lär sig utan att man tänker på det. Detta kommer jag minnas långt framöver och ta med mig i mitt yrkesliv samt privatliv”

Student vid Virginska skolan Örebro, Värdskap inom turism

 


Print

“Det kändes som om Elin och Johan nästan hade jobbat hos oss, genom att vara så pålästa och proffsiga! Lättsamma att samarbeta med och nära till skratt.”    

Medarbetare Falu Kommun 

 


“Stolthetsbyrån har under våren 2016 varit huvudtalare på vår nätverksträff med temat ”Akut stresshantering i vården, för att skapa värde i mötet med vårdtagare”. Elin och Anders bjöd på en mycket givande och proffsig föreläsningsstund som gav oss deltagare verktyg att använda i vår vardag när kraven övergår vår förmåga.”

Therese Lundstedt Niord, Verksamhetsledare, Skandinavisk Sjukvårdskompetens

logo-sk